Logo no.boatexistence.com

I sinusformet pwm-omformer?

Innholdsfortegnelse:

I sinusformet pwm-omformer?
I sinusformet pwm-omformer?

Video: I sinusformet pwm-omformer?

Video: I sinusformet pwm-omformer?
Video: Подключение PWM хаба, и 4Pin вентиляторов к материнской плате. 2024, Juli
Anonim

Sinusformet PWM er en typisk PWM-teknikk. I denne PWM-teknikken sammenlignes den sinusformede AC-spenningsreferansen v r e f med den høyfrekvente trekantede bærebølgen i sanntid for å bestemme svitsjetilstander for hver pol i omformeren.

Hva er sinusformet PWM-teknikk?

Sinusformet PWM er en type "bærebølgebasert" pulsbreddemodulasjon Bærebølgebasert PWM bruker forhåndsdefinerte modulasjonssignaler for å bestemme utgangsspenninger. I sinusformet PWM er modulasjonssignalet sinusformet, med toppen av det modulerende signalet alltid mindre enn toppen av bæresignalet.

Hva er sinus PWM-omformer?

Sinusformet pulsbreddemodulasjon er en metode for pulsbreddemodulasjon brukt i omformere. En omformer produserer en AC-utgangsspenning fra en DC-inngang ved å bruke svitsjekretser for å simulere en sinusbølge ved å produsere en eller flere kvadratiske spenningspulser per halvsyklus.

Hvilken PWM-kontroll brukes for omformere?

Hysteresis controller brukes for strømkildeinverter og alle de resterende PWM-teknikkene brukes for spenningskildeinverter. Sinusformet og Space Vector PWM-teknikker er mest brukt.

Hva er bærebølgen ved sinusformet PWM?

I den sinusformede pulsbreddemodulasjonen er _ bærebølgesignalet. Forklaring: I SPWM sammenlignes en høyfrekvent trekantbølge med en sinusformet referansebølge med ønsket frekvens. 6.