Logo no.boatexistence.com

Hvorfor bruke en minimizer-BH?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor bruke en minimizer-BH?
Hvorfor bruke en minimizer-BH?

Video: Hvorfor bruke en minimizer-BH?

Video: Hvorfor bruke en minimizer-BH?
Video: MJC School. We are ready to help you become a programmer. 2024, Kan
Anonim

En minimizer-bh hjelper med å gi ekstra støtte og reduserer også mengden sprett Dette bidrar til å gi ekstra komfort hele dagen, spesielt for kvinner med store bryster. Disse BH-ene er ofte lett polstret eller ufôret, slik at de ikke tilfører noe ekstra som en push-up-BH ville gjort.

Fungerer faktisk minimizer-BH?

Navnet er litt misvisende: minimizers reduserer faktisk ikke bryststørrelsen eller BH-størrelsen Men det de kan gjøre, veldig effektivt, er å redusere projeksjonen og omkretsen av bryst. … Koppen omformer brystvolumet, så det kan føles komprimert. Ikke ta feil av at BH-en er for trang.

Hva er forskjellen mellom minimizer-BH og normal BH?

Enkelt sagt er minimizer-BH som alle andre BHer, bortsett fra at de gir superstøtte og er konstruert for å fordele brystvevet jevnt for å skape inntrykk av en mindre bystestørrelse. … Bortsett fra det, minimizer bh jevner ut buler på siden og bak for et jevnt utseende under tilpassede topper.

Får en minimizer-BH deg til å se tynnere ut?

De vil begrense skuldrene dine og feminisere figuren din. Minimering av BH-er eller komprimering av sports-BH-er har motsatt effekt, og får deg til å se bulkere ut. … Less is more Hvis du viser for mye sp alting, ser du større ut.

Er minimizer-BH bra for tunge bryster?

Er Minimizer BH bra for tunge bryster? En minimizer-BH er bra for kvinner med tunge bryster og en fyldigere byste Den vil få eiendelene dine til å se litt mindre og strammere ut under klærne. En minimizer-BH gir også støtte, komfort og form til kvinner med helfigur eller store byster.

Anbefalt: