Logo no.boatexistence.com

Er harley quinn død?

Innholdsfortegnelse:

Er harley quinn død?
Er harley quinn død?

Video: Er harley quinn død?

Video: Er harley quinn død?
Video: Suicide Squad Parody by The Hillywood Show® 2024, Kan
Anonim

Til tross for noen trange rømninger, dør ikke Harley Quinn (Margot Robbie) i The Suicide Squad og lever til finalen, hvor hun rømmer fra Amanda Wallers kontroll og muligens går av. å bli med enten hennes egen ordentlige Harley Quinn-film eller antagelig Suicide Squad 3.

Lever Harley Quinn fortsatt?

Mens den ikke ble sett på skjermen, klarte Harley Quinn å ta hensyn til den fire timer lange visjonen til Zack Snyders Justice League. I Knightmare-scenen ble det avslørt at Harley døde i Batmans armer, et faktum som Margot Robbie tilsynelatende ikke var klar over før hun holdt på med presse for The Suicide Squad.

Hva skjer med Harley Quinn?

I historien tar Jokeren Harleen Quinzel med til det kjemiske anlegget hvor han oppsto og dytter henne inn i et kar med kjemikalier mot hennes vilje, som bleker huden hennes og driver henne sinnssyk, noe som resulterte i hennes transformasjon til Harley Quinn, lik Jokerens transformasjon i hans opprinnelse.

Hvem dreper Harley Quinn?

Margot Robbie sjokkert over å oppdage Zack Snyder drepte Harley Quinn | IndieWire.

Har Harley Quinn dødd?

Ta Margot Robbie, som spiller den kloke Harley Quinn i DC Cinematic Universe. Hun er ute og promoterer The Suicide Squad, den kvasi-oppfølgeren til 2016s Suicide Squad. … På slutten av filmen informerer Batman Jokeren om at Harley Quinn døde i armene hans

Anbefalt: