Logo no.boatexistence.com

Hvilken snapdragon-prosessor er best for pubg?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken snapdragon-prosessor er best for pubg?
Hvilken snapdragon-prosessor er best for pubg?

Video: Hvilken snapdragon-prosessor er best for pubg?

Video: Hvilken snapdragon-prosessor er best for pubg?
Video: Best Smartphone Processors ⚡ Konsa aapke Liye Best Hai 🤔?? 2024, Kan
Anonim

PUBG MOBILE på en Snapdragon 660, Helio P60/P70 og Kirin 970 skal gi en jevnere spillopplevelse med middels grafikk. Heldigvis, for spillere på et budsjett, er POCO F1 fra 19 999 Rs den billigste smarttelefonen som tilbyr Snapdragon 845-brikkesettet og 6 GB RAM.

Hva er den beste prosessoren for å spille PUBG?

De tre beste prosessorene for å spille PUBG Mobile

  • Mediatek Helio p90.
  • Qualcomm Snapdragon 845.
  • Qualcomm Snapdragon 865.

Er Snapdragon 720G bra for PUBG?

Men det eldste søskenet, Realme 6 Pro har det nye Snapdragon 720G-brikkesettet som IKKE KAN spille PUBG på den høyeste innstillingen.… Snapdragon 720G er også mer strømeffektiv sammenlignet med Helio G90T, noe som betyr at du får bedre batterilevetid sammen med bedre termikk.

Er Snapdragon bra for PUBG?

Den beste gaming-smarttelefonen som for øyeblikket er tilgjengelig på det indiske markedet er ASUS ROG Phone 2. ROG-telefonen har flaggskipet Qualcomm Snapdragon 855+ CPU. Den har også Adreno 640 GPU som kan håndtere alle spillene som PUBG Mobile med letthet. … PUBG Mobile kjører som standard på High Graphics som er satt til HDR + Ultra.

Hvilken er bedre for PUBG Snapdragon eller MediaTek?

Gå for MediaTek for Gaming , Ellers SnapdragonGå for MediaTek Helio G-seriens brikkesett hvis spilling er hovedproblemet ditt. For daglige oppgaver bør Snapdragon være den du bør gå for. Siden stabiliteten, GCam-støtten og Custom ROM-støtten er bedre på Snapdragon.

Anbefalt: