Når skal man overså beite?

Innholdsfortegnelse:

Når skal man overså beite?
Når skal man overså beite?

Video: Når skal man overså beite?

Video: Når skal man overså beite?
Video: КАЖДАЯ СЕМЬЯ СИРЕНОГОЛОВЫХ ТАКАЯ! Мы нашли ДЕВОЧКУ СИРЕНОГОЛОВОГО! 2024, September
Anonim

Vurder beitetilstand i beitesesongen. En generell tommelfingerregel er å reetablere beitet helt (drep all vegetasjon og start på nytt) hvis den inneholder mindre enn 50 % av de ønskelige plantene, og så til hvis den inneholder 50-70 % ønskelig planter.

Når bør du sette tilsyn med et beite?

Eiendomseiere kan overvåke hele beitet eller bare problemområdene. Den beste tiden for oversåing er høsten når ugraskonkurransen er lav og ideelle vekstforhold er tilstede for gress i kjølige årstider.

Når bør du lufte et hestebeite?

Ideelt sett bør beitemarkene luftes før kalking for å hjelpe til med absorpsjon i jorda. Noe av det viktigste du kan gjøre for å vedlikeholde beitene dine er å holde dem godt dekket av gress.

Bør du klippe beite om høsten?

De lange, varme sommermånedene kan bremse veksten av gress, men når høsten nærmer seg, er et godt klipperegime avgjørende. Klipping og klipping vil fremme jevn gressvekst i hele beitene dine.

Når bør jeg føre tilsyn med slåtten min?

De beste tidspunktene for planting er slutten av april til begynnelsen av mai og midten av august til begynnelsen av september. Vårsåing er best hvis feltforholdene tillater deg å ta med utstyr på åkeren, men ettersommersåing er bedre hvis åkeren er for våt til å jobbe om våren.

Anbefalt: