Logo no.boatexistence.com

Hva er trommemajor?

Innholdsfortegnelse:

Hva er trommemajor?
Hva er trommemajor?

Video: Hva er trommemajor?

Video: Hva er trommemajor?
Video: Hva er best av iskrem og trening? 2024, Kan
Anonim

En trommemajor eller feltsjef er leder for et marsjerende band, tromme- og buglekorps, eller pipeband, vanligvis plassert i spissen for bandet eller korpset.

Hva betyr en tromme major?

Rolle og ansvar for en trommemajor

Trommemajoren er lederen for det marsjerende bandet under øvelser og i opptreden Hans/hennes jobb er å bære- ut instruksjonene fra banddirektøren og annet instruksjonspersonale om hva som må gjøres med bandet.

Hvorfor kaller de det trommemajor?

Trommemajoren var underoffiseren som kommanderte et regiments trommekorps, "Major" er i dette tilfellet en forkortelse av "Sersjant Major." Den tidligste forekomsten av begrepet "trommemajor" funnet på trykk så langt går tilbake til 1598, men hvis man tror Wikipedia, ble ikke stillingen formelt etablert før …

Ser trommemajor bra ut for college?

Trommemajor er et stort ansvar, og høyskoler vet det. Du vil vise lederskap både på og utenfor banen og vil ofte være den første personen yngre studenter kommer til med spørsmål eller bekymringer, siden du fungerer som et bindeledd mellom banddirigenten og studentene.

Hva trengs for å være trommemajor?

Lederegenskaper er også avgjørende for å bli trommemajor. Godt lederskap kan bety forskjellige ting for forskjellige mennesker, men noen få universelle trekk ved en eksepsjonell leder inkluderer å være fast i avgjørelsene dine, vite hvordan du skal få og beholde oppmerksomheten til en gruppe, og ha gode problemløsningsevner.

Anbefalt: