Logo no.boatexistence.com

Hva er utenlandske legasjoner?

Innholdsfortegnelse:

Hva er utenlandske legasjoner?
Hva er utenlandske legasjoner?

Video: Hva er utenlandske legasjoner?

Video: Hva er utenlandske legasjoner?
Video: Where do international laws come from? - An animated explainer 2024, April
Anonim

Beleiringen av de internasjonale legasjonene skjedde i 1900 i Peking, hovedstaden i Qing-imperiet, under bokseropprøret.

Hva er utenlandske legasjoner?

En legasjon var et diplomatisk representasjonskontor av lavere rang enn en ambassade. … Legasjoner var opprinnelig den vanligste formen for diplomatiske oppdrag, men de f alt i unåde etter andre verdenskrig og ble oppgradert til ambassader.

Hva er meningen med legasjoner?

1: utsendelsen av en legat. 2: et organ av varamedlemmer sendt på et oppdrag spesifikt: en diplomatisk oppdrag i et fremmed land ledet av en minister. 3: den offisielle residensen og kontoret til en diplomatisk minister i et fremmed land.

Hva var hensikten med legasjonene i Kina?

Beijinglegasjonskvarteret var det symbolske samlingspunktet for utenlandsk innflytelse i Kina. Etter opiumskrigene (1856 - 1860) etablerte Qing-regjeringen Legation Quarter for å huse utenlandske dignitærer og bedrifter.

Hvem bodde i legasjonene?

Det var et rolig liv for diplomater, deres vakter og andre utlendinger, som hadde legioner av tjenere og for hvem livet besto av en "evig karusell med fester" …. Man så knapt noen kinesiske gjester blant mengden….

Anbefalt: