Logo no.boatexistence.com

Hvorfor fryses cocytus?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor fryses cocytus?
Hvorfor fryses cocytus?

Video: Hvorfor fryses cocytus?

Video: Hvorfor fryses cocytus?
Video: Mit køleskab 2024, Kan
Anonim

I både spillet og diktet er det navnet på den frosne innsjøen der Lucifer er fanget i fra midjen og ned Det sies at innsjøen ble skapt fra tårene hans som han kastet fra sitt forræderi mot Gud. Innsjøen holdes frossen fra vinden som ble produsert av hans bankende vinger.

Hvorfor er Lake Cocytus frossen?

Cocytus er en frossen innsjø der straffes de som forrådte mennesker som de hadde et spesielt tillitsbånd med (forrædersk svindel) Den er delt inn i fire deler: Caina, hvori blir straffet de som forrådte sine slektninger, og oppk alt etter Kain som drepte sin bror Abel (1. Mosebok 4).

Hva gjør vinden som holder isen til Cocytus frossen?

Dante stirrer oppover og ser at Lucifer har tre grusomme ansikter, ett ser rett frem og de andre ser tilbake over skuldrene hans. Under hvert hode stiger et sett med vinger som bølger frem og tilbake, og skaper den iskalde vinden som holder Cocytus frossen.

Hvorfor er den niende sirkelen frosset?

I motsetning til populære skildringer av helvete som et varmt, brennende sted, er Dantes Ninth Circle en frossen innsjø fordi den er blottet for kjærlighet og varme. De som blir sendt til den niende sirkelen sitter fast i innsjøen, de nederste halvdelene frosset fast i den og kan ikke bevege seg.

Hvem er i Cocytus?

Cocytus er delt inn i fire synkende "runder", eller seksjoner: Caina: etter den bibelske Kain; forrædere mot slektninger.

Bemerkelsesverdige sjeler som er dømt til Cocytus er:

  • Mordred.
  • Branca D'Oria.
  • Judas Iskariot.
  • Marcus Junius Brutus.
  • Gaius Cassius Longinus.

Anbefalt: