Logo no.boatexistence.com

Er durrells ekte?

Innholdsfortegnelse:

Er durrells ekte?
Er durrells ekte?

Video: Er durrells ekte?

Video: Er durrells ekte?
Video: Переход. Дневник Хранящий Жуткие Тайны. Джеральд Даррелл #1 2024, Kan
Anonim

Zany som de virker, Durrells og vennene deres på Corfu er basert på ekte mennesker. Historiene om familiens greske opphold kommer fra tre semi-fiksjonelle memoarer kjent som "Korfu-trilogien", skrevet av den virkelige Gerald Durrell.

Hvor sant er Durrells?

Familien ankom den greske øya Korfu i 1935 og bodde der til 1939, da de fleste dro etter at andre verdenskrig brøt ut. TV-eventyrene er alle basert på sanne hendelser fra den virkelige familiens tid på øya, og mye av serien er faktisk filmet der.

Var det en ekte Spiro i Durrells?

SPIROS “AMERIKANOS” CHALIKIOPOULOS

Spiros “Americanos” ble født i 1892 og oppvokst i forstaden Kanoni, sør for Korfu by. … Han tok med seg Dodge-bilen sin hele veien fra USA, og han var den første personen som hadde en bil på Corfu Island.

Hva skjedde med Durrells i det virkelige liv?

I det virkelige liv, Louisa forlot Korfu og returnerte til England i 1939. … De to andre Durrell-barna ble værende på Korfu, i det minste for en tid. Larry og kona Nancy (som ikke er avbildet i showet) bodde på øya, hvor de hadde en datter, som ble født i 1940.

Var Spiros Halikiopoulos en ekte person?

Den utrolig sjarmerende Spiros Halikiopoulos er basert på en ekte venn av den faktiske Durrell-familien under deres tid på øya Korfu. Det er til stor hjelp for både rollebesetningen og seerne at skuespilleren Alexis Georgoulis finner sjarm til overs i sin skildring av den uoffisielle ordføreren på øya.

Anbefalt: