Logo no.boatexistence.com

Hva er lep i medisinsk behandling?

Innholdsfortegnelse:

Hva er lep i medisinsk behandling?
Hva er lep i medisinsk behandling?

Video: Hva er lep i medisinsk behandling?

Video: Hva er lep i medisinsk behandling?
Video: Non-English Speaking or LEP: What's the Difference? 2024, April
Anonim

straffen for sen registrering er et beløp som legges permanent til Medicare-medikamentdekningen (del D). Du kan skylde en straff for senregistrering hvis det når som helst etter at den første registreringsperioden er over, er en periode på 63 eller flere dager på rad når du ikke har Medicare-medisindekning eller annet.

Hvorfor belaster Medicare LEP?

Hensikten med LEP er å oppmuntre Medicare-mottakere til å opprettholde tilstrekkelig medikamentdekning … Dette beløpet legges til din månedlige del D-premie. Eliminering av del D LEP. For de fleste må du betale LEP så lenge du er registrert i Medicare-fordelen for reseptbelagte legemidler.

Hvordan forklarer du LEP?

Medicare-mottakere kan pådra seg en straff for sen påmelding (LEP) hvis det er en sammenhengende periode på 63 dager eller mer når som helst etter slutten av individets første del D-registrering perioden der personen var kvalifisert til å melde seg på, men ikke var registrert i en Medicare Part D-plan og ikke var dekket under …

Hvor mye er LEP-straffen?

For hver måned du utsetter registreringen i Medicare Part D, må du betale en 1% Part D late enrollment pen alty (LEP), med mindre du: har god medisindekning. Kvalifiser deg for Extra Help-programmet. Bevis at du har mottatt utilstrekkelig informasjon om hvorvidt legemiddeldekningen var god nok.

Når startet Medicare LEP?

Da del D-programmet startet i 2006, kunne folk som allerede var i Medicare registrere seg frem til 15. mai samme år uten å pådra seg en sen straff.

Anbefalt: