Logo no.boatexistence.com

Hva er lokalismemedier?

Innholdsfortegnelse:

Hva er lokalismemedier?
Hva er lokalismemedier?

Video: Hva er lokalismemedier?

Video: Hva er lokalismemedier?
Video: Hva er best av iskrem og trening? 2024, Kan
Anonim

Hva er kringkastingslokalisme? Kringkastingsradio og fjernsyn er utpreget lokale medier. De er. lisensiert til lokalsamfunn, og Federal Communications Commission (FCC) har lenge krevd. kringkastere for å tjene behovene og interessene til lokalsamfunnene de er lisensiert til.

Hva betyr lokalisme i politikk?

Lokalisme beskriver en rekke politiske filosofier som prioriterer det lokale. Generelt støtter lokalisme lokal produksjon og forbruk av varer, lokal kontroll av myndighetene og promotering av lokal historie, lokal kultur og lokal identitet.

Hva er relevansen av lokalisme for debatt om eierskapet til radio?

FCC ønsket en lovlig måte å ha ikke-kommersielle samfunnsradiostasjoner på.25. Hvilken relevans har lokalisme for debatter om eierskap i radio? … for å sikre at massemedieindustrien fortsetter å tjene demokratiet og lokalsamfunnene, må offentligheten spille en rolle i å utvikle svaret på dette spørsmålet

Hva er kringkastingsstasjoner lisensiert av?

Lisenseringen av TV- og radiostasjoner. Kommersielle og ikke-kommersielle utdanningsstasjoner. FCC lisensierer FM-radio og TV-stasjoner med full kraft som enten kommersiell eller ikke-kommersiell utdanning (NCE). (De fleste AM-radiostasjoner er lisensiert som kommersielle fasiliteter.)

Hva krevde FCC av kringkastere?

Fairness doctrine utviklet seg fra Communications ActRettferdighetsdoktrinen utviklet seg fra loven som en offentlig tjeneste ved å kreve at kringkastere sender programmer om kontroversielle emner og gir likeverdige tid for kandidater til politiske verv.

Anbefalt: