Logo no.boatexistence.com

Er mediatek-prosessorer bra?

Innholdsfortegnelse:

Er mediatek-prosessorer bra?
Er mediatek-prosessorer bra?

Video: Er mediatek-prosessorer bra?

Video: Er mediatek-prosessorer bra?
Video: The Smartphone CPU Review You NEED to Watch! 2024, Kan
Anonim

Performance wise MediaTeks prosessorer yter solid Deres ekstra kjerneprosessorer muliggjør intensive og tunge oppgaver, og de er veldig gode på multi-tasking. Snapdragon har enda bedre ytelse i multitasking, håndtering av tunge og intensive oppgaver og spilling.

Hvorfor er MediaTek-prosessorer ikke gode?

MediaTek-telefoner har også et rykte for forsinkede eller manglende systemoppdateringer Så igjen, mange lavprismerker har tradisjonelt brukt sjetongene sine, og mangler ofte ressursene til å oppdatere sine telefoner i utgangspunktet. Det er ikke nødvendigvis chipmakerens feil hvis en MediaTek-drevet telefon ikke blir oppdatert.

Er MediaTek-prosessorer gode 2021?

Selv om MediaTek-brikker har blitt kritisert mye tidligere av anmeldere, har deres ytelse forbedret seg betydelig de siste årene. … Mange SOC-er for mellomklasse og budsjett, som Helio P60 og Helio P22, gir bedre valuta for pengene enn noen av konkurrentene deres.

Er MediaTek-prosessorer noen gode?

Ytelsesmessig MediaTeks prosessorer yter solide. Deres ekstra kjerneprosessorer gjør det mulig å utføre intensive og tunge oppgaver, og de er veldig gode på multitasking. Snapdragon har enda bedre ytelse i multitasking, håndtering av tunge og intensive oppgaver og spilling.

Er MediaTek-prosessorer dårlige?

Ja, MediaTek-prosessorer er gode, men det er mer enn et enkelt ja. MediaTek er et taiwansk selskap og en av de ledende markedsaksjonærene for etterspurte høyfunksjonelle smarttelefonprosessorer.

Anbefalt: