Logo no.boatexistence.com

Hvilken matematikk kreves for maskinlæring?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken matematikk kreves for maskinlæring?
Hvilken matematikk kreves for maskinlæring?

Video: Hvilken matematikk kreves for maskinlæring?

Video: Hvilken matematikk kreves for maskinlæring?
Video: Do you ACTUALLY NEED math for Machine Learning? 2024, Kan
Anonim

Maskinlæring drives av fire kritiske konsepter og er Statistics, Linear Algebra, Probability and Calculus. Mens statistiske konsepter er kjernedelen av hver modell, hjelper kalkulering oss å lære og optimalisere en modell.

Er matematikk viktig for maskinlæring?

Maskinlæring er bygget på matematiske forutsetninger. Matematikk er viktig for å løse Data Science-prosjektet, Deep Learning use cases. Matematikk definerer det underliggende konseptet bak algoritmene og forteller hvilken som er best og hvorfor.

Trenger du avansert matematikk for maskinlæring?

Hvis du vil gå inn i maskinlæringsteori, trenger du litt avansert matematikk (som PCA og kalkulus).

Hvilken matematikk trenger du for AI?

En populær anbefaling for å lære matematikk for AI er omtrent slik: Lær lineær algebra, sannsynlighet, multivariatregning, optimalisering og få andre emner. Og så er det en liste over kurs og forelesninger som kan følges for å oppnå det samme.

Trenger jeg å lære matematikk for kunstig intelligens?

Mathematics for Data Science: Essential Mathematics for Machine Learning and AI. Lær det matematiske grunnlaget som kreves for å sette deg på karriereveien din som maskinlæringsingeniør eller AI-profesjonell. Et solid grunnlag i matematisk kunnskap er avgjørende for utviklingen av kunstig intelligens (AI)-systemer …

Anbefalt: