Logo no.boatexistence.com

Betyr gjensidig utelukkelse?

Innholdsfortegnelse:

Betyr gjensidig utelukkelse?
Betyr gjensidig utelukkelse?

Video: Betyr gjensidig utelukkelse?

Video: Betyr gjensidig utelukkelse?
Video: Kull - Teambuilding | Gjensidige 2024, Kan
Anonim

Gjensidig utelukkende er et statistisk begrep som beskriver to eller flere hendelser som ikke kan skje samtidig. Det brukes ofte for å beskrive en situasjon der forekomsten av ett utfall erstatter det andre.

Hva betyr det når to personer utelukker hverandre?

Hvis to ting utelukker hverandre, de er adskilte og svært forskjellige fra hverandre, slik at det er umulig for dem å eksistere eller skje sammen.

Hva er et eksempel på en gjensidig utelukkende begivenhet?

Gjensidig utelukkende arrangementer er arrangementer som ikke kan skje samtidig. Eksempler inkluderer: svinger til høyre og venstre, partall og oddetall på en terning, vinner og taper et spill, eller løper og går. Ikke gjensidig utelukkende arrangementer er arrangementer som kan skje samtidig.

Hva vil det si å si at noe ikke utelukker hverandre?

De to aktivitetene utelukker hverandre, noe som betyr at den ene ikke kan eksistere hvis den andre er sann. Ikke gjensidig utelukkende betyr at de kan finne sted samtidig.

Betyr gjensidig utelukkelse uavhengig?

Forskjellen mellom gjensidig utelukkende og uavhengige hendelser er: en gjensidig utelukkende hendelse kan ganske enkelt defineres som en situasjon der to hendelser ikke kan inntreffe samtidig mens uavhengige hendelser oppstår når en hendelsen forblir upåvirket av forekomsten av den andre hendelsen.

Anbefalt: