Logo no.boatexistence.com

Hvor bor muto?

Innholdsfortegnelse:

Hvor bor muto?
Hvor bor muto?

Video: Hvor bor muto?

Video: Hvor bor muto?
Video: АНИМАТРОНИКИ Обидели ТУСОВЩИКА из BACKROOMS и НЕЗАКОННЫЕ Эксперименты в VR! 2024, Juli
Anonim

Et av de originale manusene til Godzilla fikk den mannlige MUTO til å komme ut av puppen sin i Hokkaido, Japan, i stedet for den fiktive byen Janjira. Den kvinnelige MUTO dukket imidlertid fortsatt opp i Nevada. MUTO-ene gikk gjennom flere dusin konsepter før Legendary bestemte seg for de endelige designene sine.

Hvor ligger Queen MUTO?

I 2019 ble restene av MUTO Prime og både mannlige og kvinnelige MUTO-er dissekert inne i Monarch Outpost 54 i Bermuda Som i filmen er Queen MUTO blant titanene som bøyer seg for Godzilla i Boston, selv om hun beskrives som å ha seks bein i stedet for åtte.

Hvorfor lot Godzilla MUTO leve?

Etter en brutal kamp lykkes Godzilla i å drepe dem begge, men tilsynelatende lever arten deres videre. Heldigvis for den tredje M. U. T. O. har Godzilla bestemt seg for å la denne leve, muligens fordi den nå er under hans kontroll, eller fordi det ikke er noen fare for at den reproduserer seg. Denne M. U. T. O. er kvinne.

Er MUTO prime død?

Mens skallet kan beskytte den mot de fleste skader, kan Godzillas angrep med stump kraft skade MUTO Primes rustning, og atompusten hans skader den, selv om den ikke kan slå den ut. MUTO Prime blir endelig drept når Godzilla tråkker på og knuser hodet mens den er hjelpeløs etter å ha blitt slått på ryggen

Hvor kom MUTO Prime fra?

MUTO Prime faller fra himmelen og smeller tilbake på bakken, hardt såret. Før hun rekker å reagere, knuser Godzilla hodet hennes med et ødeleggende tramp og dreper henne. Med sin eldgamle rival endelig beseiret, tar Godzilla seg tilbake i havet, og stråler ut en ren atomenergisky fra ryggen hans.

Anbefalt: