Logo no.boatexistence.com

Kommer det en napoleondynamitt 2?

Innholdsfortegnelse:

Kommer det en napoleondynamitt 2?
Kommer det en napoleondynamitt 2?

Video: Kommer det en napoleondynamitt 2?

Video: Kommer det en napoleondynamitt 2?
Video: Лучший шашлычник Азербайджана в гостях у Сталика! Часть 1, "Фигурный шашлык" новинка 2023. 2024, Juli
Anonim

ATLANTA, 1. april 2021 /PRNewswire-PRWeb/ -- Liger Studios er sett til å begynne produksjonen på Napoleon Dynamite Dos: Summer's Revenge, oppfølgeren til kultkomedien Napoleon Dynamite, med Jon Heder og Efran Ramirez i hovedrollene og regissert av Jared Hess.

Hvorfor fantes det ingen Napoleon Dynamite 2?

Regisøren er ikke interessert i en oppfølgerKanskje ingen forstår det mer enn Jared Hess, som er en grunn til at han egentlig ikke vil prøve å lage en oppfølger. I 2010 fort alte han en reporter at fordi filmen ble tenkt som en engangsavtale, ville en oppfølger ikke fungere.

Speler Jon Heder fortsatt?

Jon fortsatte med å spille sammen med Will Ferrell i Blades of Glory, og det var til og med en kortvarig animert serietilpasning av Napoleon Dynamite. Men etter det ser mye av Jons arbeid ut til å være basert på stemmeskuespill og på å ta på seg mer uavhengige roller.

Blir Napoleon Dynamite myndig?

Foreldre trenger å vite at Napoleon Dynamite er en særegen 2004 indie-komedien for voksen alder. Selv om den til syvende og sist feirer nerder og feiltilpassede, kan noen føle at den gir næring til hån og latterliggjøring; andre vil rett og slett synes det er morsomt.

Har Napoleon Dynamite en tvilling?

Både Jon Heder (Napoleon) og Efren Ramirez (Pedro), som spiller hovedpersonene i filmen, har en identisk tvilling i det virkelige liv.

Anbefalt: