Logo no.boatexistence.com

Hva er shadowbox-ramme?

Innholdsfortegnelse:

Hva er shadowbox-ramme?
Hva er shadowbox-ramme?

Video: Hva er shadowbox-ramme?

Video: Hva er shadowbox-ramme?
Video: БЫСТРЫЙ ASMR 👩‍⚕️ 29 РОЛЕВЫХ по Алфавиту 👷‍♀️🕵️‍♀️ АСМР / 29 Roleplays 2024, Kan
Anonim

En skyggeboks er en lukket bilderamme i glass foran som kan inneholde og vise gjenstander som har verdi eller spesiell betydning for en person … Disse shadowbox-rammene og jerseyrammene er dypere enn våre standard bilderammer og er designet for å lagre og vise dine dyrebare minner.

Hva brukes en skyggeboksramme til?

Shadowbox-bilderammer er et populært produkt som lar deg vise forskjellige ting inni dem. Per definisjon er en skyggeboksramme et etui med glassfront som kan brukes til visning av gjenstander som smykker, mynter eller andre småting.

Hvordan fungerer skyggeboksrammer?

En skyggeboks er i bunn og grunn en glorifisert bilderamme. Mens du i en ekte bilderamme rammer inn et bilde eller lerretskunst eller et trykk, lar skyggeboksen deg ramme inn en hvilken som helst tredimensjonal gjenstand Dette alternativet er flott for å vise alt du føler deg glad i av og som du vil ha med i hjemmeinnredningen din.

Hva er forskjellen mellom en boksramme og en skyggeboksramme?

Våre standard boksrammer (også kjent som Deep Box Frames) er 24 mm dype. De har klassisk boksrammedesign, med et større frontpanel foran en mindre bokseksjon. Shadow Box-rammer er 30 mm dype, og gir deg mer visningsplass. De inkluderer et feste og har en moderne design med flate sider.

Hva legger du i en skyggeboksramme?

Samle en noen spesielle biter av papir (tenk: kinobilletter, gratulasjonskort eller fotoremser) i en pent arrangert collage, og plasser deretter i en m alt skyggeboks av tre. Legg til en mønstret bakgrunn (utklippsbokpapir fungerer bra) for en iøynefallende veggskjerm.

Anbefalt: