Logo no.boatexistence.com

Kan du få epidural med tatovering på ryggraden?

Innholdsfortegnelse:

Kan du få epidural med tatovering på ryggraden?
Kan du få epidural med tatovering på ryggraden?

Video: Kan du få epidural med tatovering på ryggraden?

Video: Kan du få epidural med tatovering på ryggraden?
Video: БЫСТРЫЙ ASMR 👩‍⚕️ 29 РОЛЕВЫХ по Алфавиту 👷‍♀️🕵️‍♀️ АСМР / 29 Roleplays 2024, Kan
Anonim

En tatovering på korsryggen vil ikke nødvendigvis hindre deg i å få epidural, en vanlig type anestesi, under fødselen. Unntaket ville være hvis tatoveringen er: Opphevet og skjellete . Rød, hoven eller væskende væske - det ser ut til å være infisert.

Hvem kan ikke få epidural?

Hvis du blør kraftig eller lider av sjokk, vil du ikke få epidural av sikkerhetsgrunner. 2 Siden mange kvinner har en tendens til å ha lavere blodtrykk med epidural, kan dette gjøres enda farligere med det senkede blodtrykket til noen av disse problemene.

Kan jeg tatovere meg etter en epidural?

Dette arrvevet vil endre utseendet til enhver tatovering på den underliggende huden. Som sådan kan det hende at en sunn tatovering i korsryggen ikke svekker epiduralprosedyren, men en epidural kan skade en tatovering.

Er det ille å få tatoveringer på ryggraden?

Å tatovere seg på øvre eller nedre del av ryggen forårsaker vanligvis lite til moderate til moderate mengder smerte fordi huden her er tykk med få nerveender. Jo lenger unna du tatoverer fra bein og nerveender i ryggraden og hoftene, jo mindre smerte vil du føle.

Kan du ligge på ryggen etter en tatovering på ryggraden?

Unngå å sove direkte på den nye tatoveringen din, minst de første 4 dagene. Målet er å prøve så godt du kan å ikke legge noe press på tatoveringen din og forhindre at den berører noe, i det minste så mye som mulig. En helbredende tatovering trenger mye frisk luft og oksygen, så prøv å ikke kvele den mens du sover.

Anbefalt: