Logo no.boatexistence.com

Hva er subaru xt?

Innholdsfortegnelse:

Hva er subaru xt?
Hva er subaru xt?

Video: Hva er subaru xt?

Video: Hva er subaru xt?
Video: 😮 Очень противоречивый мотор, который иногда служит 500 тыс. км. Как это возможно? 2024, Kan
Anonim

Subaru XT var en 2-dørs coupé som ble produsert fra 1985 til 1991 XT ble solgt som Alcyone i Japan, Vortex i Australia og New Zealand, og XT (med EA-82 firesylindret motor) eller XT6 (med ER-27 sekssylindret motor) i Nord-Amerika og Europa.

Hva betyr XT på Subaru?

Den japanske bilprodusenten designet den firehjulsdrevne enheten for å gi " maksimal trekkraft" for allværs-, terrengfunksjoner når du ser "X"-navnet på et hvilket som helst Subaru-kjøretøy som 2019 Forester Edition XT-trim. … XT er de høyere trimnivåene. Det er slik de alltid har gjort Forester.

Hva er Subaru XT-pakken?

Outback Onyx Edition XT

Inkluderer Outback Premium-nøkkelfunksjoner og legger til: 260-hk direkteinnsprøytet turboladet SUBARU BOXER®motor. StarTex® vannavvisende trekk. 18-tommers lettmetallfelger med svart finish.

Hva betyr XT for Subaru Outback?

Subaru Outback Full oversikt. Bortsett fra WRX og WRX STI, er Subarus rett og slett ikke kjent for hastighet, men det endrer seg med de turboladede Outback XT-modellene. XT-merket betyr en 260-hk turbo-firer driver den løftede vognen til toppen av mellomstore SUV-klassen i MotorTrend-testet akselerasjon

Er Subaru XT Turbo?

2021 Subaru Outback XT 2,4-liters turboladet motor er unik for det amerikanske markedet. … Siden lanseringen i fjor har kunder i USA og Canada hatt Outback 2,4-liters turboladede XT-modeller.

Anbefalt: