Logo no.boatexistence.com

Hvor hekker hadedas?

Innholdsfortegnelse:

Hvor hekker hadedas?
Hvor hekker hadedas?

Video: Hvor hekker hadedas?

Video: Hvor hekker hadedas?
Video: Урожай папайи в саду на продажу, обработка блюд из папайи - Деревенская жизнь | Ли Тхи Ли 2024, Kan
Anonim

Reiret til en hadeda ibis er kurvformet og konstruert av pinner og kvister og foret med gress. Materialet til reiret blir samlet av hannen og deretter seremonielt ofret til sin ektefelle. Reir finnes i grener, telefonstolper, dammurer eller i busker

Hvor legger hadedas egg?

Hadeda er noe merkelig sammenlignet med sine søskenbarn i Sør-Afrika. Den er støyende, iøynefallende og hekker ikke i kolonier. Par bygger reir i høye trær, ofte over bekker eller demninger Reirplattformen er en uryddig skål med pinner der 2 til 4 egg kan legges.

Hvor finnes Hadidas?

Hadeda ibis forekommer i hele Afrika sør for Sahara i åpne gressletter, savanner og våtmarker, samt urbane parker, skolefelt, grønne korridorer og store hager.

Samler hadedas seg for livet?

Hadeda ibis er en sosial fugl som beveger seg rundt i flokker på opptil 20 eller 30 fugler (som kan øke til 100 individer utenom hekkesesongen). De er monogame og er ensomme nesters, holder seg til én ektefelle for livet, hvis mulig.

Hvor ofte avler hadedas?

Fuglene er ikke sterkt territorielle, og er til enhver tid vennskapelige. 2. Hovedhekkesesong oktober-november, med sporadiske dobbeltkull.

Anbefalt: