Hvorfor hermine sletter foreldrenes minne?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor hermine sletter foreldrenes minne?
Hvorfor hermine sletter foreldrenes minne?

Video: Hvorfor hermine sletter foreldrenes minne?

Video: Hvorfor hermine sletter foreldrenes minne?
Video: What Happened to Hermione Granger's Parents? - Harry Potter Explained 2024, Oktober
Anonim

For å holde foreldrene hennes utenfor krigen, trengte Hermione effektivt å slette all informasjon foreldrene hadde om henne, vennene hennes og trollmannsmiljøet. … Kort tid etter Voldemorts nederlag fant hun foreldrene sine i Australia, ga dem tilbake minnene, og trioen returnerte til England.

Slettet Hermione foreldrenes minner for alltid?

Men fikset hun noen gang minnene deres? Det er mange øyeblikk i denne serien som får oss til å stille spørsmål ved "hva som skjedde med det", men ikke mer enn mysteriet til Hermines foreldre. I et forsøk på å beskytte dem sletter Hermione alle minner og bevis på at hun noen gang har eksistert.

Kan du reversere Obliviate?

OBLIVIATE. (Men i boken er det bare en confundus-sjarm bare å forvirre foreldrene hennes.) I filmen er det obliviate, men i boken er det ikke fordi hun endrer foreldrenes hukommelse slik at de drar til Australia og glemmer henne, men hun kan snu det. Obliviate kan ikke reverseres.

Hvorfor glemmer Hermione foreldrenes sinn?

Hermione ga foreldrenes minner tilbake.

I filmene kastet Hermione trolldommen «Obliviate» på foreldrene sine, og fikk dem til å glemme at de noen gang hadde en datter. Siden de var mugglere, ønsket hun å beskytte dem mot Voldemorts innflytelse «Obliviate» er permanent, så tragedien er forferdelig.

Hvorfor hjalp ikke Hermione Dobby?

2 svar. Selv om hun hadde en generell kunnskap om forskjellige trollformler, hun var ikke opplært til å helbrede - selv i bøkene hun nevner, forsøkte hun aldri å fremme kunnskapen om sårheling. Hermine vet hvordan hun bruker helbredende eliksirer, men hun er ikke Madam Pomfrey.

Anbefalt: