Logo no.boatexistence.com

Har hermine gitt foreldrenes minne tilbake?

Innholdsfortegnelse:

Har hermine gitt foreldrenes minne tilbake?
Har hermine gitt foreldrenes minne tilbake?

Video: Har hermine gitt foreldrenes minne tilbake?

Video: Har hermine gitt foreldrenes minne tilbake?
Video: Перемещение стран и другие большие изменения! 🥳🎉 (Наши планы на 2022 год) 2024, Kan
Anonim

Flere år senere ble imidlertid Hermione tvunget til å endre foreldrenes minner og gi dem nye identiteter som Wendell og Monica Wilkins, for å beskytte dem mot dødseterne. Etter at den andre trollmannskrigen var over, fant Hermine fru Granger og mannen hennes i Australia og returnerte minnene deres.

Glemte Hermione foreldrene permanent?

Hermione ga foreldrenes minner tilbake.

I filmene kastet Hermione trolldommen «Obliviate» på foreldrene sine, og fikk dem til å glemme at de noen gang hadde en datter. Siden de var mugglere, ønsket hun å beskytte dem mot Voldemorts innflytelse. “Obliviate” er permanent, så tragedien er forferdelig.

Slettet Hermione foreldrenes minner for alltid?

Men fikset hun noen gang minnene deres? Det er mange øyeblikk i denne serien som får oss til å stille spørsmål ved «hva som skjedde med det», men ikke mer enn mysteriet til Hermines foreldre. I et forsøk på å beskytte dem sletter Hermione alle minner og bevis på at hun noen gang har eksistert.

Kan Obliviate-trolldommen reverseres?

I bøkene sies det å være umulig å angre Obliviate uten å ødelegge sinnet deres og drepe dem. Voldemort gjorde det mot Bertha Jorkins. Alle her svarte på Hermine-spørsmålet. Men ja, minnetabletter kan bli ødelagt.

Når gjenopprettet Hermione foreldrenes minner?

Da den andre trollmannskrigen begynte å øke i Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1, tok Hermione den hjerteskjærende beslutningen om å endre foreldrenes minner før hun tok fatt på Horcrux Hunt med Harry og Ron. Dermed ga hun dem nye identiteter: Wendell og Monica Wilkins.

Anbefalt: