Vil fiesta drepe mindre celandine?

Innholdsfortegnelse:

Vil fiesta drepe mindre celandine?
Vil fiesta drepe mindre celandine?

Video: Vil fiesta drepe mindre celandine?

Video: Vil fiesta drepe mindre celandine?
Video: ПАРАНОРМАЛЬНОЕ ЯВЛЕНИЕ В КВАРТИРЕ ПОДПИСЧИКА ЧАСТЬ 2 КРОВАВАЯ МЭРИ 2024, Oktober
Anonim

Fordi glyphosat er uspesifikk, bør spray påføres slik at den bare kommer i kontakt med svalort og ikke driver inn på ønskelige planter. Bruk av et glyfosat ugressmiddel på mindre celandine på plenen din dreper også gresset. I denne situasjonen, bruk et ugressmiddel for bredbladet ugress som vokser i en plen.

Hvilket ugressmiddel dreper svalorten?

Den eneste nåværende pålitelige metoden for å drepe mindre celandine er å bruke glyphosat. Som dere alle vet bruker vi kun ugressmidler når det er absolutt nødvendig, og da i minimumsmengden som kreves.

Hvordan blir jeg kvitt småsorteret?

Små angrep av mindre svalort kan kontrolleres ved håndgravingMan må passe på å fjerne mest mulig av plantematerialet (inkludert alt rotmateriale, kuler og knoller). Fjernede plantedeler skal pakkes og kastes som søppel og skal aldri komposteres.

Kan liten svalort kveles?

Du kan også kvele den ved å dekke jorden med lag av avispapir eller annet ugjennomsiktig materiale, i flere fjærer etter hverandre. Ugressmidler er ikke særlig effektive. Noen mennesker vil ønske denne aggressive skjønnheten velkommen uten bekymring, men andre vil kanskje kontrollere den i hagen før det er for sent.

Hvorfor er svalorten dårlig?

Lesser Celandine er en uskyldig blomst, men fordi den er så aggressiv, kan den hindre de andre vårblomstene dine fra å blomstre, som Bleeding Hearts, Virginia Bluebells og Trillium.

Anbefalt: