Logo no.boatexistence.com

Vil klossene krympe i tørketrommelen?

Innholdsfortegnelse:

Vil klossene krympe i tørketrommelen?
Vil klossene krympe i tørketrommelen?

Video: Vil klossene krympe i tørketrommelen?

Video: Vil klossene krympe i tørketrommelen?
Video: Brick in washing machine 2024, Kan
Anonim

Det er viktig å ikke tørke klossene dine ved å sette dem i direkte sollys eller bruke direkte varme, som fra en hårføner, noe som kan svekke strukturen til klossene dine. Selv om det kan være fristende, kast aldri klossene i vaskemaskinen eller tørketrommelen. Dette kan forårsake alvorlig skade på det dyrebare fottøyet ditt.

Kan jeg krympe klossene mine?

Dyp klossene helt ned i vannet og la virke i omtrent 5 minutter. Du må kanskje legge til noen vekter inne i støvelen slik at den synker til bunnen og er helt nedsenket. Bonus: bløtlegg klossene med føttene i dem! Ja, dette vil hjelpe støvelen med å krympe rundt foten når den krymper.

Vil tørking av sko i tørketrommel krympe dem?

Skoene dine vil sannsynligvis ikke bli skadet hvis du av og til legger dem i tørketrommelen. Men stoffet og sålene på skoene vil krympe eller deformeres jo mer du maskintørker dem. Hvis du kan, veksle mellom å lufttørke skoene og maskintørke dem.

Kan du tørketrommel?

Du gjør det ikke. En tørketrommel er ikke ment for sko. Det vil ikke tørke dem spesielt effektivt, og både skoene og tørketrommelen kan ta skade om du prøver. Sett i stedet skoene til tørk i en varm (men ikke for varm!)

Hvordan kan jeg krympe støvlene mine?

Bruk varmt vann for å krympe støvlene: Fyll i en bøtte med varmt vann og dypp støvlene i den i en time. Gjør det samme med sokkene dine. Bruk nå sokkene og støvlene mens de fortsatt er våte og la dem tørke på føttene ved å sitte i solen. Støvlene dine vil krympe og leggen blir strammere uansett.

Anbefalt: