Er møllen drevet bra for hester?

Innholdsfortegnelse:

Er møllen drevet bra for hester?
Er møllen drevet bra for hester?

Video: Er møllen drevet bra for hester?

Video: Er møllen drevet bra for hester?
Video: How does this horse win this race!! #horseracing #horses #racingtv 2024, Oktober
Anonim

Millrun er veldig velsmakende og kan brukes i fôr til griser, fjærfe, storfe, sauer, geiter og hester. Siden den er klumpete og høy i fiber, anbefales den ikke for bruk i dietter for svært ungfisk.

Gjør Pollard hester varme?

Mange eiere mater pollard som kondisjoneringsfôr i stedet for korn, men denne kan også ha en "oppvarmingseffekt" Ofte opprettholder hester bedre appetitt når en liten mengde korn legges til kostholdet deres. Når korn er helt trukket ut av rasjonen for å unngå at hesten blir "bust", kan appetitten avta.

Er hvetedyr dårlige for hester?

Med bevegelsen mot fôr med lavere stivelse som fortsatt leverer kaloriene som hester trenger, har hvetemellom blitt et opplagt valg for produsenter.… De kalles et biprodukt (som roemasse) fordi de blir til overs etter maling av hvete, men dette gjør dem ikke dårlige.

Hva er mill mix hestefôr?

Mill mix (millrun) er en flerbruksfôringrediens avledet fra hvetepollard og hvetekli Som et biprodukt ved produksjon av mel og kli er millmix en attraktiv produkt som brukes i fôring av alle dyreklasser. Passer for: Melkefe, kjøttfe, fjærfe, hester, griser, fôrmøller.

Hva er Mill Run-feed?

Wheat middlings (også kjent som millfeed, wheat mill run eller wheat mills) er produktet av hvetemaleprosessen som ikke er mel.

Anbefalt: