Logo no.boatexistence.com

Skal jeg drepe tomathornorm?

Innholdsfortegnelse:

Skal jeg drepe tomathornorm?
Skal jeg drepe tomathornorm?

Video: Skal jeg drepe tomathornorm?

Video: Skal jeg drepe tomathornorm?
Video: jeg skal tisse ! 2024, Kan
Anonim

Tomathornorm er helt grønne i utseende. … Hvis du er en gartner, og hvis du noen gang ser en hornorm som har disse hvite piggene, så du bør ikke drepe dem, men i stedet la dem dø av seg selv Disse hvite fremspringene er faktisk parasitter. For å være mer tydelig, er disse parasittene brakonide vepselarver.

Er tomathornorm bra for miljøet?

Ikke drep den tomathormormen!!Tomathornorm er virkelig store grønne romvesen-lignende larver som kan knaske gjennom og ødelegge grønnsakshagen din. … De saftige gressgrønne larvene kan strippe en plante over natten og deretter begynne å rive frukten.

Hva gjør du med tomathornorm?

Hvis hornormbestanden eller området i hagen din er for stort, kan insektmidler være effektive, selv om de bør være en siste utvei. Du kan bruke det organiske plantevernmiddelet Bt (Bacillus thuringiensis), som er en bakterie som virker som magegift på enkelte larveinsekter (men ikke skader andre planter eller dyr).

Ødelegger hornorm tomater?

I motsetning til ormer, borer ikke hornorm hull i tomatene. I stedet forårsaker disse larvene skade på utsiden av tomaten Når de spiser, etterlater de store, åpne arr på frukten som gjør tomatene uspiselige. Hornorm lever av umodne og modne tomater og kan spise flere på kort tid.

Kan en tomatplante bli frisk etter hornorm?

Tomathornorm er store larver med ryggraden som stikker fra rumpa. … Hornorm skinner med en uhyggelig grønn iris under et svart lys. Anlegget ditt vil komme seg, men du har ikke mye tid igjen til pepperproduksjon.

Anbefalt: