Logo no.boatexistence.com

Er sjøtråkkerens vei farlig?

Innholdsfortegnelse:

Er sjøtråkkerens vei farlig?
Er sjøtråkkerens vei farlig?

Video: Er sjøtråkkerens vei farlig?

Video: Er sjøtråkkerens vei farlig?
Video: Kerry Finds Carter and Lucy After The Stabbing | ER 2024, Kan
Anonim

Området er også stort sett blottet for flora. Den eneste betydelige tilstedeværelsen av planter kan påtreffes i hulene. Det er en trygg sone uten rovdyr.

Hvor dyp er tråkkebanen i havet?

En måte å finne Sea Treader Leviathan på er å svømme sørvestover fra Lifepod 5 ved å bruke kompasset til du når omtrent -1467, 0, -707. Deretter bør du gå ned til ca. 290 meter og du bør finne en pakke Sea Treader Leviathans.

Hva sjøtråkkere gjør?

Sea Treaders samles ofte i flokker, og holder de mindre i midten av flokken, mens de større forblir på utsiden. Sea Treaders stopper av og til på sporet deres for enten å gjøre avføring (slipp avføringen i prosessen), eller for å beite.

Hva gjør sea Treader-bæsj?

Alien-avføring er avføringen til Sea Treader Leviathan, som faller fra skapningen med jevne mellomrom. Den kan brukes i bioreaktorer, der den gir 300 kraftenheter per enhet.

Finnes det leviataner i Grand Reef?

The Grand Reef er hjem til en begrenset mengde fauna, inkludert de store bunnlevende Sea Treader Leviathans, samt to massive Ghost Leviathans. Den er også kjent for sine unike typer flora, fra de mange lysende ankerputene til de særegne membrantrærne.

Anbefalt: