Hva er g alt med alec hardy?

Innholdsfortegnelse:

Hva er g alt med alec hardy?
Hva er g alt med alec hardy?

Video: Hva er g alt med alec hardy?

Video: Hva er g alt med alec hardy?
Video: Любовь и голуби (FullHD, комедия, реж. Владимир Меньшов, 1984 г.) 2024, Oktober
Anonim

Han er kjent for å lide av alvorlig hjertearytmi, som han ikke informerte sine overordnede om, før som Ellie Miller ble klar over og henviste ham til Chief Medical Officer. Nylig ble en pacemaker implantert og helsen hans har blitt bedre.

Sov Claire Ripley med Alec Hardy?

Hardy har aldri hatt et forhold til Claire, og han har aldri hatt sex med Claire. Definitivt. Slutt på historien. Chibnall dingler muligheten for at Alec og Claire hadde vært seksuelle partnere for å antyde at han er Lees rival for Claires kjærlighet.

Løser Alec Hardy sandbrook?

Les hva Gravelle hadde å si om filmingen av Joe's exit her. Hardy (David Tennant) lukket endelig Sandbrook-saken: Mens Lee (James D'Arcy) slo Lisas forfølger, Gary Thorp, på gaten, kom Lisa og kusinen hennes Pippa bort til huset hans å føle seg trygg.

Hva slettet Tom i Broadchurch?

Tom og Danny deltok sammen på Paul Coates' datatime på barneskolen deres. … Hans umiddelbare reaksjon var å slette telefonmeldinger og mapper fra datamaskinen Siden den gang har han bekymret seg for datafilene og om det de inneholdt fortsatt kunne gjenopprettes.

Hva gjorde Tom Miller i Broadchurch?

Episode 1.8, var den åttende og siste episoden i serie 1 av Broadchurch. Joe Miller, ektemannen på DS Ellie Miller, ble avslørt som drapsmannen i drapet på Danny Latimer, etter måneder med etterforskning.

Anbefalt: