Logo no.boatexistence.com

Hvor hekker jordekorn?

Innholdsfortegnelse:

Hvor hekker jordekorn?
Hvor hekker jordekorn?

Video: Hvor hekker jordekorn?

Video: Hvor hekker jordekorn?
Video: Discover Chipmunk Burrows 2024, Juli
Anonim

Mens noen jordegern bygger reir i tømmerstokker eller busker, foretrekker de fleste å grave store underjordiske huler.

Hvor får jordegern babyene sine?

Palmerens jordekorn føder imidlertid underground, og babyene kommer ikke ut av hulene før de har modnet i slutten av juli eller begynnelsen av august. For den tilfeldige observatøren ville det se ut som babyene er født i august (når de først er synlige over bakken) når de virkelig ble født i juli.

Hvordan finner du et jordekorkreir?

Chipmunk Burrows and Damage

Deres huler er gjemt i nærheten av vedhauger, stubber, børstehauger, kjellere og garasjer Hulene deres er vanligvis rundt 20-30 fot inne lengde som vanligvis inkluderer matlagring og hekkeområder. De har rømningstunneler og sidelommer koblet til hovedsjakter.

Hekker jordekorn i trær eller i bakken?

I Nord-Amerika kan chipmunks finnes nesten hvor som helst hvor det er trær. Chipmunks lager hjem til seg selv ved å lage huler som består av et underjordisk tunnelsystem eller ved å lage reir i tømmerstokker eller busker.

Hvor sover jordekorn om natten?

Ekorn er en del av ekornfamilien, selv om vanene deres ikke ligner på deres større, grå søskenbarn. Det er 21 varianter av jordekorker i Nord-Amerika, men de sover alle i underjordiske huler Jordegern går i dvale i vintermånedene, selv om de ikke sover hele tiden som de fleste dvaleeegern gjør.

Anbefalt: