Logo no.boatexistence.com

Er ford sync en app?

Innholdsfortegnelse:

Er ford sync en app?
Er ford sync en app?

Video: Er ford sync en app?

Video: Er ford sync en app?
Video: How To Use Ford SYNC 3 AppLink 2024, Kan
Anonim

SYNC® infotainmentsystem er fullt utstyrt for å fungere med Apple CarPlay og Android Auto for å forbedre det enda mer, men i dag er vi glade for å vise deg noen av de beste funksjonene til SYNC AppLink, Fords interne app suite som kan hjelpe deg med å få enda mer strøm.

Finnes det en Ford Sync-app?

Sygic Car Navigation-appen er optimalisert for å fungere sømløst med Ford SYNC 3 – og gir sjåførene flere valgmuligheter i hvordan de navigerer. … SYNC AppLink gir sjåførene muligheten til å kontrollere kompatible smarttelefonapper ved hjelp av stemmen eller berøringsskjermen i kjøretøyet.

Hvordan bruker jeg mobilappen på Ford Sync?

Slik bruker du SYNC AppLink med Android-enheten din.

Trykk på Apps-ikonet i funksjonslinjen ved nederst på SYNC 3-berøringsskjermen. Trykk på ikonet for appen du ønsker å bruke. Merk: Du kan bli bedt med meldinger som ber deg om å aktivere mobilapper. Velg Ja for å aktivere mobilapper.

Er det en månedlig avgift for Ford Sync?

Fordelen med Ford Sync Connect er at det kommer uten ekstra kostnad fordi det går gjennom telefonen din. … I motsetning til de andre bilprodusentene, bruker Ford en unik tilnærming fordi du ikke trenger å betale en krone for å bruke systemet, og du får alle mulighetene de første fem årene.

Hvorfor ble Ford Sync avviklet?

Hvorfor ble SYNC-tjenester avviklet? SYNC-tjenester var avhengige av teknologi som ikke lenger støttes Selv om denne teknologien var nyttig da funksjonen ble lansert, er den ikke lenger den beste måten å støtte eiernes behov. Vi vil fortsette å fokusere innsatsen på ny teknologi.

Anbefalt: