Logo no.boatexistence.com

Hvorfor lukker kattungens øyne?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor lukker kattungens øyne?
Hvorfor lukker kattungens øyne?

Video: Hvorfor lukker kattungens øyne?

Video: Hvorfor lukker kattungens øyne?
Video: Why Do Kittens Have Closed Eyes and When Do They Open?! 2024, Kan
Anonim

Noen ganger vil kattunger utvikle skorper og sammenfiltrede øyne. Ofte skjer dette hos nyfødte kattunger fordi øynene begynner å bli vant til å se Så igjen kan dette være et resultat av en bakterie eller virusinfeksjon. Det er viktig å få kattungen til en veterinær for å finne årsaken til de skorpe og sammenfiltrede øynene.

Hva gjør du hvis kattungen din har sammenfiltrede øyne?

Tørk kattungens øyne med en varm våt vaskeklut flere ganger om dagen. Hvis noen kattungers øyne er limt igjen på grunn av tørr drenering, åpne øynene forsiktig med vaskekluten. I noen tilfeller vil aktuelt antibiotisk salve være nødvendig.

Hvordan behandler du goopy eye hos kattunger?

Når kattungens øyne er åpne, vil veterinæren forsiktig vaske øyet og øyelokkene for å fjerne alle tegn på utflod, puss eller skorpe. Når øynene er rene, kan veterinæren bruke en varm kompress for å forhindre at lokkene fester seg sammen igjen, og deretter påfør en antibiotisk salve for å begynne å helbrede infeksjonen.

Er det norm alt at kattunger har øyeutslipp?

Kattens øyne, når de er friske, skal se klare og lyse ut. Men hvis du merker noe uvanlig med dem, for eksempel utflod eller misfarging, kan det være lurt å ta dem med til veterinæren.

Hvordan blir jeg kvitt øyeutslipp fra kattene mine?

Og det er like viktig for deg å holde øye med øynene deres. Å unnlate å holde dem rengjort og tatt vare på kan til og med føre til helseproblemer, så hold øynene åpne.

What to look For

  1. Utslipp.
  2. Papping på øynene.
  3. For mye blinking.
  4. Mysing.
  5. Crustiness.

Anbefalt: