Logo no.boatexistence.com

Finnes det et ord som tolererer?

Innholdsfortegnelse:

Finnes det et ord som tolererer?
Finnes det et ord som tolererer?

Video: Finnes det et ord som tolererer?

Video: Finnes det et ord som tolererer?
Video: Confusing English Words - "further" or "farther"? | Accurate English 2024, Juli
Anonim

Selv om engelsktalende noen ganger bruker "condone" med tiltenkt betydning "godkjenne" eller "oppmuntre", er den mer etablerte betydningen nærmere "benådning" eller "overse". " «Condone» kommer fra det latinske verbet condonare, som betyr «å frikjenne». "Condonare" kombinerer på sin side det latinske prefikset con-, som indikerer grundighet, …

Hvordan bruker du kondonering i en setning?

Tolerende setning eksempel Jeg tolererer ikke det han gjorde, men jeg fordømmer det ikke helt heller! Misforstå meg rett; Jeg tolererer ikke det vi gjorde, men det var andre som var mye verre; syke gutter som virkelig skader ofrene sine; noen ganger drepte dem.

Er toleranse bra eller dårlig?

Merk at godta ikke er et synonym for godkjenne eller godta. Condone er et synonym for unnskyldning, tilgi og overse. Når du tolererer noe, lar du dårlig oppførsel finne sted, eller du "ser den andre veien" i stedet for å erkjenne og straffe personen.

Hva er å tolerere atferd?

å ignorere eller overse (noe ulovlig, støtende eller lignende): Regjeringen aksepterte datahakkingen blant rivaliserende selskaper. å gi stilltiende godkjenning til: Ved sin taushet så det ut til at han aksepterte oppførselen deres.

Hva er substantivformen for condone?

condonation . Toleranse av et lovbrudd. Tilgivelsen for utroskap i ekteskapet.

Anbefalt: