Logo no.boatexistence.com

Når skal jeg bruke brogue?

Innholdsfortegnelse:

Når skal jeg bruke brogue?
Når skal jeg bruke brogue?

Video: Når skal jeg bruke brogue?

Video: Når skal jeg bruke brogue?
Video: Clash-A-Rama: Archer Departure (Season Finale) Clash of Clans 2024, Kan
Anonim

En hel brogue er stort sett for uformelt for en kamgarndress, men fungerer med tweed eller andre country-stoffer. Ved andre semi-formelle anledninger der drakt ikke er påkrevd og hvor en blazer eller en sportsfrakk vil være nok, er vingespissen eller dempet tilskuer et ideelt valg.

Når kan jeg bruke brogues?

5 – Selv om brogues passer for et bredt spekter av forskjellige uformelle og formelle anledninger, bør du avstå fra å bruke dem til black tie-arrangementer Det eneste unntaket er black ghillie brogues som kan kombineres med formell skotsk kjole til bryllup og andre tradisjonelle anledninger.

Hva brukes brogues til?

Brogues er skinnsko som har lave hæler og dekorative perforeringer på overdelen. De brukes ofte som dresssko for menn, men det finnes også versjoner for kvinner.

Er brogue-sko formelle?

Brogues er en type dresssko for menn, så de er ganske formelle. Selv om de er interessante og unike, gjør detaljene dem litt mer uformelle enn et klassisk Oxford eller derby.

Kan jeg bruke brogues med jeans?

Den beste typen jeans å bruke med brogues er jeans med smal passform, rett ben og jeans med skinny fit. Hvis du velger jeans som er for løse, eller de som faller under ankelen, vil du bare gi brogue-skoene dine den velkjente kalde skulderen.

Anbefalt: