Logo no.boatexistence.com

Summer dimmerbrytere?

Innholdsfortegnelse:

Summer dimmerbrytere?
Summer dimmerbrytere?

Video: Summer dimmerbrytere?

Video: Summer dimmerbrytere?
Video: Остановитесь в самом стильном капсульном отеле Японии 😴🛏 Токио [блог о путешествиях] 2024, Kan
Anonim

Dimmerbrytere fungerer ved å kutte opp vekselstrømmen som flyter mellom bryteren og lyset. … Den avbrutte strømmen kan produsere en vibrasjon i det elektromagnetiske feltet i lyspærens glødetråd eller i selve bryteren, noe som kan forårsake en summende eller summende lyd.

Bør en dimmerbryter surre?

Dimmerbrytere lager en litt summende lyd på grunn av avbrudd i det elektromagnetiske feltet som naturlig eksisterer rundt en strømførende ledning. En summelyd fra bryteren er vanligvis ikke farlig, med mindre den er ledsaget av en varm bryter eller en knitrende lyd.

Hvordan stopper du en dimmer fra å surre?

Oppgradere dimmerbryteren

Hvis du lurer på hvorfor dimmerbryteren fortsatt surrer, kan det være at den er vurdert for lavt for oppgaven og blir overbeskattet av den kombinerte lysstyrken. Prøv å ta noen pærer ut av bryterkretsen og se om det reduserer summingen.

Summer alle dimmere?

Dimbrytere av høy kvalitet forårsaker mindre sannsynlighet for summing. Du tror kanskje at en dimmer skrur ned lyset ved å skru ned strømstrømmen. Men det fungerer faktisk som en super- rask strobe, slår strømmen av og på dusinvis av ganger i sekundet.

Summerer alle LED-dimmerbrytere?

Mens de fleste LED-lys kan dimmes, er en vanlig klage at du hører en summelyd som kommer fra lysene når de dimmes. Årsaken er nesten alltid et kompatibilitetsproblem mellom dimmeren og LED-driveren (strømforsyning). … CL-dimmere vil eliminere summingen på de fleste LED-merker, men ikke alle.

Anbefalt: