Logo no.boatexistence.com

Skal jeg gjøre ivf etter 3 spontanaborter?

Innholdsfortegnelse:

Skal jeg gjøre ivf etter 3 spontanaborter?
Skal jeg gjøre ivf etter 3 spontanaborter?

Video: Skal jeg gjøre ivf etter 3 spontanaborter?

Video: Skal jeg gjøre ivf etter 3 spontanaborter?
Video: Шьём ИДЕАЛЬНЫЙ эко-мешочек для авоськи или сумки 2024, Juli
Anonim

Tre eller flere spontanaborter forekommer hos mindre enn 1 % av kvinnene. Den gode nyheten er at in vitro fertilisering (IVF) med genetisk testing, kan redusere risikoen for spontanabort betydelig og øke sjansene for en vellykket graviditet.

Vil IVF fungere etter flere spontanaborter?

Noen kvinner som ikke har problemer med å bli gravide, men som opplever tilbakevendende spontanaborter kan være gode kandidater for in vitro fertilisering (IVF) med preimplantasjonsgenetisk screening (PGS) og preimplantasjonsgenetisk diagnose (PGD), som gjør det mulig for fertilitetsspesialistene våre å teste et embryo for genetiske og kromosomale …

Ves du høy risiko etter 3 spontanaborter?

Hvis du har hatt tre eller flere spontanaborter, vil din nåværende graviditet anses som høyrisiko, og legen din vil følge deg nærmere. Du er også i faresonen hvis du opplevde for tidlig fødsel under et tidligere svangerskap. Premature babyer er mer utsatt for kort- og langsiktige komplikasjoner.

Er det mulig å ha et sunt svangerskap etter 3 spontanaborter?

Selv om dette kan være bekymringsfullt og opprørende, er den gode nyheten at selv etter tre spontanaborter uten kjent årsak, rundt 65 prosent av parene fortsetter å ha en vellykket neste graviditet.

Bør jeg fortsette å prøve etter 3 spontanaborter?

Tidligere ble kvinner rådet til å vente til de hadde tre påfølgende spontanaborter og ingen fullførte svangerskap før de søkte hjelp. Det er ikke lenger regelen. Med de eksponentielle forbedringene i genetisk testing kan par lære mer om tapene deres – og muligens hvordan de kan forhindre dem – enn noen gang før.

Anbefalt: