Er papegøyer og araer det samme?

Innholdsfortegnelse:

Er papegøyer og araer det samme?
Er papegøyer og araer det samme?

Video: Er papegøyer og araer det samme?

Video: Er papegøyer og araer det samme?
Video: Three adorable INCOMING BIRDS Landing on me ALL AT THE SAME TIME! Shorts 2024, September
Anonim

Alle araer er papegøyer, men ikke alle papegøyer er araer. … Det er omtrent et dusin og en halv arter av araer gjenkjent, og de er gruppert i seks slekter. Samlet strekker de seg fra Mexico sør gjennom Mellom-Amerika til det tropiske Sør-Amerika.

Er ara-papegøyer ulovlige?

Du kan ikke lenger importere disse fuglene til USA. Ara er lovlig å eie i USA stater, men den eneste måten å skaffe seg en lovlig på er gjennom en oppdretter som allerede er til stede i landet. Det er imidlertid ytterligere restriksjoner du må forholde deg til hvis du ønsker å skaffe deg en blåhalset ara.

Kan ara snakke?

Araer, som mange papegøyer, kan læres å «snakke” Du kan trene din fjærkledde venn til å gjenta alle slags ord. Hvis den mestrer det, kan du også prøve å få dem til å svare på et spørsmål eller en setning. Å lære en ara å snakke vil ta tid og tålmodighet, men det er fascinerende og mye moro.

Er araer større enn papegøyer?

Military Macaw

Ara er blant de største papegøyene på planeten og er hjemmehørende i mange av regnskogene og skogområdene i Sør-Amerika.

Er en ara forskjellig fra en papegøye?

Alle araer kan skilles fra andre typer papegøyer ved flekken med bar hud som dekker ansiktet og vanligvis når nebbet (noen araer har smale linjer med fjær som krysser eller avbryter denne flekken), og ved deres karakteristiske, lange, graderte hale.

Anbefalt: