Logo no.boatexistence.com

Er en patolog en lege?

Innholdsfortegnelse:

Er en patolog en lege?
Er en patolog en lege?

Video: Er en patolog en lege?

Video: Er en patolog en lege?
Video: What is a pathologist? 2024, Kan
Anonim

En patolog er en lege med tilleggsopplæring i laboratorieteknikker som brukes til å studere sykdom. Patologer kan jobbe i et laboratorium sammen med forskere med spesiell medisinsk opplæring. Patologer studerer vev og annet materiale tatt fra kroppen.

Er en patolog en lege?

En patolog er en høyt spesialisert MD- eller DO-lege hvis primære ekspertiseområde er studier av kroppsvev og kroppsvæsker. Det er viktig å forstå deres primære oppgaver som inkluderer: Overvåke ledelsen av sykehus og kliniske laboratorier.

Hvorfor kalles patologen lege?

'Legens lege': Hvordan patologer hjelper med å diagnostisere sykdom og finne den beste behandlingenEn patolog spiller en avgjørende rolle i medisinsk behandling. Noen ganger k alt «legens lege» hjelper de den behandlende legen med å diagnostisere en pasient og finne det beste behandlingsforløpet.

Hvilken type lege er en patolog?

En patolog er en medisinsk helsepersonell som undersøker kropper og kroppsvev. Han eller hun er også ansvarlig for å utføre laboratorietester. En patolog hjelper andre helsepersonell med å finne diagnoser og er et viktig medlem av behandlingsteamet.

Går patologer på medisinskole?

En patologutdanning starter med å bli lege ved å uteksaminere seg fra en fireårig medisinsk skole-som Ross University School of Medicine (RUSM). Legen må da gjennomføre minst tre års opphold i patologi. Kvalifiserte kandidater sertifiseres deretter av American Board of Pathology.

Anbefalt: