Logo no.boatexistence.com

Trenger varmepumper veivhusvarmere?

Innholdsfortegnelse:

Trenger varmepumper veivhusvarmere?
Trenger varmepumper veivhusvarmere?

Video: Trenger varmepumper veivhusvarmere?

Video: Trenger varmepumper veivhusvarmere?
Video: Selvrengjørende kondensator 2024, Kan
Anonim

Airconditionanlegg og varmepumper har ofte "veivhusvarmere" (også k alt "sumpvarmere"). … Kjølemiddel kan også migrere til kompressoren når den ikke er kjøligere enn andre komponenter fordi olje i en kompressorsump absorberer kjølemiddel.

Er veivhusvarmere nødvendig?

Ved å bruke en veivhusvarmer for å bringe alle væskene opp til driftstemperatur før start, kan kompressormotoren starte lettere og fortsette der den slapp. Uten veivhusvarmeren ville disse kompressorene måtte jobbe mye hardere under oppstart, noe som potensielt kan forårsake overflødig slitasje på delene.

Hva er formålet med veivhusvarmer på varmepumpe?

Veivhusvarmere brukes for å holde kompressoroljen ved en forhøyet temperatur for å sikre at kjølemediet ikke migrerer og blandes med oljen.

Er veivhusvarmere alltid aktivert?

Veivhusvarmere er ofte strømløs når kompressoren er i gang, og strømførende når kompressoren er av. Kompressorer designet for varmepumper skiller seg fra andre kompressorer på flere måter.

Trenger scroll-kompressorer veivhusvarmere?

Vedr.: veivhusvarmere i scrollkompressorer

Det er ingen forskjell. Veivhusvarmerne er nødvendige for å holde oljetemperaturen varm for å forhindre at kjølemiddel absorberes i oljen.

Anbefalt: