Logo no.boatexistence.com

Fikk nashville flom?

Innholdsfortegnelse:

Fikk nashville flom?
Fikk nashville flom?

Video: Fikk nashville flom?

Video: Fikk nashville flom?
Video: CSF Leaks - What the POTS Community Should Know, presented by Dr. Ian Carroll 2024, Kan
Anonim

NASHVILLE, Tennessee (AP) - Et landlig Tennessee-samfunn ble lørdag rammet av opptil 43 centimeter regn på mindre enn 24 timer, og knuste delstatsrekorden for én-dags nedbør med mer enn 3 tommer og førte til raskt brusende flom som drepte minst 22 mennesker og etterlot seg et spor av ødeleggelse.

Var Nashville rammet av flom?

NWS Nashville utstedte en sjelden "flash flood nødsituasjon" for fylkene Houston, Humphreys, Dickson og Hickman da regnet f alt. … Til sammenligning overgår lørdagens nedbørsmengder det fra den dødelige flomflommen i mars 2021 i Nashville-området, som var i gjennomsnitt mellom 6 og 8 tommer.

Er Nashville i en flomsone?

Nashville and The Flood . Deler av Nashville har alltid vært i flomsonen, men siden flommen i 2010 har det blitt viktigere å vite hvor flommene skjedde tidligere og hvilke boliger som er i den nåværende flomslettesonen.

Når ble Nashville oversvømmet?

The Nashville Flood: Ten Years Later - Frist Art Museum. lørdag 1. mai og søndag 2. mai 2010 forårsaket et rekordstort nedbør på over tretten tommer store flom i hele Midt-Tennessee.

Når var den store flommen i Tennessee?

20.–28. desember 1926 var en av de våteste periodene i Nashvilles historie. I løpet av den strekningen ble det målt 10,38 tommer nedbør1, noe som gjorde desember 1926 til den mest regnfulle desember noensinne. Resultatet, kjent som "den store flommen i 1927", var det alvorligste som har rammet byen siden 1793.

Anbefalt: