Logo no.boatexistence.com

Hvilket fylke ligger Burney i?

Innholdsfortegnelse:

Hvilket fylke ligger Burney i?
Hvilket fylke ligger Burney i?

Video: Hvilket fylke ligger Burney i?

Video: Hvilket fylke ligger Burney i?
Video: Panorama over Lierfoss, Aurskog Høand Kommune Viken fylke Norway Januar 2021 2024, Juli
Anonim

Shasta County, offisielt fylket Shasta, er et fylke i den nordlige delen av den amerikanske delstaten California. Ved folketellingen 2010 var folketallet 177 223. Fylkesetet er Redding. Shasta County omfatter Redding, California Metropolitan Statistical Area.

Er Burney CA trygt?

Er Burney, CA trygt? D-graden betyr at kriminaliteten er høyere enn den gjennomsnittlige amerikanske byen. Burney er i 15. persentil for sikkerhet, noe som betyr at 85 % av byene er tryggere og 15 % av byene er farligere.

Hvilket fylke ligger Burney Falls California i?

McArthur-Burney Falls Memorial State Park ligger nær byen Burney i Shasta County. Den er mest kjent for de 129 fot høye Burney Falls, en av de vakreste fossene i staten.

Kan du svømme ved Burney Falls?

Du kan bade i det. … Hvis du vil bade der, anbefaler vi å besøke om sommeren når utetemperaturene er varme. Burney Falls renner året rundt. Den mates fra både Burney Creek og underjordiske kilder i parken.

Hva er fylket for Redding California?

Redding ligger i Shasta County, som er hjemsted for tre innlemmet byer – Redding, Anderson og Shasta Lake City. Bare 260 miles nord for Sacramento og 330 miles nord for San Francisco, er fylket like langt mellom San Diego og Seattle på I-5.

Anbefalt: