Logo no.boatexistence.com

Har coulson og kan komme sammen?

Innholdsfortegnelse:

Har coulson og kan komme sammen?
Har coulson og kan komme sammen?

Video: Har coulson og kan komme sammen?

Video: Har coulson og kan komme sammen?
Video: Coulson Is Back - Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. 2024, Kan
Anonim

Det viste seg også at May og Coulson, som hadde mange års historie og følelser for hverandre, ikke endte opp sammen - men skuespilleren Wen sa at det kunne være håp for en gjenforening.

Er Melinda May forelsket i Coulson?

Etter å ha funnet ut at Coulson var døende fort alte May til Coulson at hun elsket ham i «The Honeymoon» Mens hun ble angrepet på Quavos' skip i «The Force of Gravity» redder Coulson seg selv og May fra å bli skutt på med skjoldet sitt og mens de er under angrep kysser de med Daisy og Deke til stede.

Hvilken episode kysser May og Coulson?

Agents of SHIELD sesong 5, episode 21: Coulson Kisses May - TV-guide.

Hvem ender Coulson opp med?

Etter å ha hjulpet teamet sitt med å redde verden igjen, bestemte Coulson seg for å tilbringe sine siste dager på Tahiti med kjærligheten sin, Melinda May Mens han var der, døde han fredelig i søvne. Sesong 6 brakte laget Sarge, en mann som plutselig dukket opp på jorden og så ut akkurat som Coulson.

Samles Coulson og Skye?

Fans av denne sammenkoblingen peker på deres positive forhold og nærhet. Coulsons nære forhold til Skye kompromitterer ham og i sesong 2 får han ikke lov til å forhandle med Inhumans på grunn av denne konflikten. De stoler på hverandre, stoler på hver andres dømmekraft og jobber godt sammen

Anbefalt: