Logo no.boatexistence.com

Oppretter hashmap innsettingsrekkefølge?

Innholdsfortegnelse:

Oppretter hashmap innsettingsrekkefølge?
Oppretter hashmap innsettingsrekkefølge?

Video: Oppretter hashmap innsettingsrekkefølge?

Video: Oppretter hashmap innsettingsrekkefølge?
Video: Video 13.1 - Collections, HashMap 2024, Kan
Anonim

HashMap opprettholder ikke innsettingsrekkefølge i java. Hashtable opprettholder ikke innsettingsrekkefølge i java. LinkedHashMap opprettholder innsettingsrekkefølge i java. TreeMap er sortert etter naturlig rekkefølge av nøkler i java.

Hvilken opprettholder innsettingsrekkefølgen?

1) List er en ordnet samling den opprettholder innsettingsrekkefølgen, noe som betyr at når listene innholdet vises, vil den vise elementene i samme rekkefølge som de ble satt inn i listen. Settet er en uordnet samling, det opprettholder ingen rekkefølge.

Blilikes rekkefølgen i HashMap Java?

Verdier i HashMap kan være null eller duplikat, men nøkler må være unike. Iterasjonsrekkefølgen er ikke konstant i tilfellet i HashMap.

Er HashMap bestilt?

HashMap er implementert som en hashtabell, og det er ingen bestilling på nøkler eller verdier. TreeMap er implementert basert på rød-svart trestruktur, og det er sortert etter nøkkelen. LinkedHashMap bevarer innsettingsrekkefølgen. Hashtable er synkronisert i motsetning til HashMap.

Hvilket kart opprettholder innsettingsrekkefølgen for nøkler?

A LinkedHashMap holder nøklene i den rekkefølgen de ble satt inn, mens et TreeMap holdes sortert via en komparator eller den naturlige sammenlignbare rekkefølgen av elementene.

Anbefalt: