Logo no.boatexistence.com

Bitter tusen legger?

Innholdsfortegnelse:

Bitter tusen legger?
Bitter tusen legger?

Video: Bitter tusen legger?

Video: Bitter tusen legger?
Video: The Verve - Bitter Sweet Symphony (Amonita & Makebo Remix) 2024, Kan
Anonim

Tusenleggeren har gift som den bruker for å bedøve byttet sitt, men bitt til mennesker er sjeldne. Hvis den biter et menneske, er det ikke skadelig og vil forårsake en liten mengde lokalisert smerte og litt hevelse på stedet.

Hva skjer hvis en tusenbein biter deg?

Bittofre har vanligvis alvorlige smerter, hevelser og rødhet på stedet for bittet, med symptomer som vanligvis varer mindre enn 48 timer. Symptomer for de som er mer følsomme for giftens effekter kan også inkludere hodepine, brystsmerter, hjerteskjelvinger, kvalme og oppkast. Ofre for tusenbeinbitt er ofte gartnere.

Hva gjør tusen legger?

De lever av andre insekter og edderkoppdyr de finner i miljøet som edderkopper, veggedyr, termitter, kakerlakker, sølvfisk og maur. De kan leve alt fra 3–7 år.

Vil tusenbein krype på sengen din?

Hvis det er noen form for fuktighet i huset ditt, tusenbeinene vil automatisk bli trukket til dette En annen grunn til at tusenbein kan bli trukket til sengen din er på grunn av en veggedyrangrep. Veggedyr er små insekter som liker å gjemme seg i madrassen, og de lever vanligvis av blod.

Vil et hus tusenbein bite meg i søvne?

I sjeldne tilfeller kan det bite, men det er ikke noe mer smertefullt enn et maurbitt. Så selv om du har oppdaget en tusenbein i sengen din, vær ikke redd. Imidlertid vil du kanskje ikke beholde disse skapningene slik kjæledyr som japanerne gjør, så du må sørge for at de aldri invaderer ditt private område igjen.

Anbefalt: