Hvorfor kalles swarfega swarfega?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor kalles swarfega swarfega?
Hvorfor kalles swarfega swarfega?

Video: Hvorfor kalles swarfega swarfega?

Video: Hvorfor kalles swarfega swarfega?
Video: Lars Tore Jørgensen - Hvorfor kalles kirken Guds familie? 2024, September
Anonim

Williamson opprettet Swarfega-navnet basert på 'swarf' som betyr olje i Derbyshire og 'ega' som i 'eager to clean'. Det første produktet ble k alt 'Deb', og ble designet for å være en silkebeskytter. Den milde løsningen var beregnet på å forhindre stiger, og var egnet for håndvask av silkestrømper.

Hvor ble Swarfega oppfunnet?

Swarfega ble oppfunnet i 1947 av Audley Bowdler Williamson (28. februar 1916 - 21. november 2004), en industrikjemiker fra Heanor, Derbyshire I 1941 hadde han grunnlagt et vaskemiddel-salg selskapet, Deb Silkware Protection Ltd., basert i Belper, for å produsere en formulering for å forlenge levetiden til silkestrømper.

Hva er forskjellen mellom grønn og oransje Swarfega?

Swarfegas klassiske green gel er ideell for lett til middels tilsmussing. … “Swarfega Orange er en hurtigvirkende, løsemiddelfri, kraftig håndrens som inneholder naturlig maismel i stedet for plastmikroperler for en effektiv, dyp rengjøring.

Kan du bruke Swarfega i ansiktet?

The TOUGH by Swarfega Gel Moisturizer er ideell for vintermånedene; lett absorberes, gelen kan brukes på hendene så vel som ansiktet, som er de mest utsatte områdene, og fyller opp huden etter rengjøring.

Er Swarfega skittent?

Dette er veldig bra håndrens. Mye bedre enn de originale grønne tingene. Den har en fin myk grus i seg. Kornet løses opp etter hvert som det brukes.

Anbefalt: