Hva er hypooidolje?

Innholdsfortegnelse:

Hva er hypooidolje?
Hva er hypooidolje?

Video: Hva er hypooidolje?

Video: Hva er hypooidolje?
Video: Smøremidler for aksler - hvordan er de forskjellige fra giroljer? 2024, September
Anonim

En hypoid girolje er et smøremiddel som er designet for å fungere effektivt med hypoid girdesign De fleste girkasser og differensialer bruker hypoid girdesign og smøremiddelet må inneholde EP (ekstremt trykk) tilsetningsstoffer for å forhindre slitasje mellom glideflatene til et hypoidgirnett.

Hva er forskjellen mellom hypoid og vanlig girolje?

Begrepet "hypoid" har mer å gjøre med konstruksjonen av motorgir enn det gjør med olje … På grunn av det høyere trykket på girene som et resultat, trengte smøringen må inkludere ingredienser for å gi mer beskyttelse for girene. Denne spesielle giroljen er designet for ikke å dekonstrueres under høyere trykk.

Hva betyr hypoid i olje?

De er i utgangspunktet spiralformede vinkelgir, der pinjongen griper inn under senterlinjen til ringgiret. … Dette senker drivakselen bort fra bunnen av kjøretøyet. Hypoid girolje er formulert med ekstremt trykk (EP) additiver for å beskytte og fungere effektivt med hypoid gir.

Er 75w90 hypoid girolje?

Hypoid Gear Oil (GL4/5) TDL SAE 75W-90.

Hva er SAE 80W 90 hypoidgir?

GEAR OIL HYPOID SAE 80W/90 er en høytrykksgirolje som kan brukes over alt hvor det oppstår svært høye stressnivåer, som i kardanledd, hypoidgir osv. GIROLJE HYPOID SAE 80W/90 brukes i motorsykler der GL-5 girolje er spesifisert av produsenten. …

Anbefalt: