Logo no.boatexistence.com

Hva er definisjonen på landskapsarkitekt?

Innholdsfortegnelse:

Hva er definisjonen på landskapsarkitekt?
Hva er definisjonen på landskapsarkitekt?

Video: Hva er definisjonen på landskapsarkitekt?

Video: Hva er definisjonen på landskapsarkitekt?
Video: What is Landscape Architecture? 2024, Kan
Anonim

Landskapsarbeid refererer til enhver aktivitet som endrer de synlige egenskapene til et landområde, inkludert følgende: Levende elementer, som flora eller fauna; eller det som vanligvis kalles hagearbeid, kunsten og håndverket å dyrke planter med et mål om å skape en skjønnhet i landskapet.

Hva betyr landskapsarkitekt?

substantiv. en gartner som driver med anleggsgartner.

Hva gjør landskapsarkitekter?

Landskapsarkitekter design, planlegge og vedlikeholde hager og parker Landskapsarkitekter sørger for at plantene vokser godt, at ugresset er kontrollert og at hekkene forblir i god form. De jobber vanligvis for lokale råd, landskapsarkitekturfirmaer eller for seg selv som en uavhengig entreprenør tilgjengelig for utleie.

Hva er forskjellen mellom en anleggsgartner og en gartner?

Landskap og hagearbeid begge involverer design, planlegging og vedlikehold, men hagearbeid involverer vanligvis bare plantene i et rom. Landskapet er det overordnede, omfattende området som inneholder plantene.

Hva er den juridiske definisjonen av landskapsarbeid?

Landskapsarbeid betyr enhver kombinasjon av trær, busker, blomster, gress eller andre hagebrukselementer, sammen med dekorative murverk, asf altering, skjerming eller andre arkitektoniske elementer, som alle er utformet for å forbedre den visuelle bekvemmeligheten til en eiendom og å tilby en skjerm for å dempe eventuelle kritikkverdige aspekter …

Anbefalt: