Logo no.boatexistence.com

Hvor ble gammeldags opprinnelse?

Innholdsfortegnelse:

Hvor ble gammeldags opprinnelse?
Hvor ble gammeldags opprinnelse?

Video: Hvor ble gammeldags opprinnelse?

Video: Hvor ble gammeldags opprinnelse?
Video: What is an Old Fashioned and where does it come from? | How to Drink 2024, Kan
Anonim

The Pendennis Club, en herreklubb grunnlagt i 1881 i Louisville, Kentucky, hevder den gammeldagse cocktailen ble oppfunnet der. Oppskriften ble sagt å ha blitt oppfunnet av en bartender på den klubben til ære for oberst James E.

Er gammeldagse en Wisconsin-greie?

Hovedforskjellen i en Wisconsin Old Fashioned er brandy versus whisky Men det er også blanding av kirsebær og appelsiner med bitter, ofte litt sukker, og topping med søtt eller surt soda. Det viktigste som skiller Wisconsin Old Fashioneds fra andre er selvfølgelig konjakk i stedet for whisky.

Når ble drikken gammeldags oppfunnet?

Primærcocktailhistorikere bemerker at den gammeldagse cocktailen ble oppfunnet på Pendennis Club i Louisville, Kentucky, i 1889, en gentlemansklubb som holder fast ved sine opprinnelige verdier fortsatt i dag, hvor "anstendighet, pynt, høflighet, gode manerer og de sosiale nådene fortsatt er veldig i stil ".

Når var gammeldags populær?

Den ble nå nytes som en nippsdrink, ikke tilbakeslaget den var fordums. Den holdt seg til denne formen i slutten av 1800-tallet og begynnelsen av 1900-tallet, og var veldig populær. Etter opphevelsen av forbudet i 1933, gjennomgikk de gammeldagse igjen en endring.

Hvorfor er gammeldagse populære i Wisconsin?

Der var de vitne til tre trelastmenn fra California, brødrene Joseph, Anton og Francis Korbel, som viste frem sin navnebror konjakk. Den ble populær i Wisconsin, hvor mange med tyske og polske aner var ivrige etter å få et hjemlig inntrykk av en gammel countryånd.

Anbefalt: