Logo no.boatexistence.com

Vil det bli en tredje hjemsøking av?

Innholdsfortegnelse:

Vil det bli en tredje hjemsøking av?
Vil det bli en tredje hjemsøking av?

Video: Vil det bli en tredje hjemsøking av?

Video: Vil det bli en tredje hjemsøking av?
Video: The ONLY 10/10 Horror Shows #shorts 2024, Kan
Anonim

Selv om det ikke er noen planer for en tredje The Haunting-sesong, er ikke Mike Flanagan motstander av å gå tilbake til serien i fremtiden hvis de rette betingelsene er oppfylt.

Er Hill House og Bly Manor koblet sammen?

Midnight Mass deler imidlertid noen eksterne forbindelser med Hill House og Bly Manor. I likhet med American Horror Story-sesongene liker Flanagan å bruke mange av de samme samarbeidspartnerne fra ett prosjekt til et annet.

Er Bly Manor bedre enn Hill House?

Mens den første serien fungerer bedre når det gjelder tekniske aspekter, gjør Bly Manor en bedre jobb med å fortelle spøkelsenes opprinnelseshistorier og deres innvirkning på den generelle historien. Med tanke på at Bly Manor hadde én episode mindre enn Hill House, tok det bare én episode for å fortelle spøkelseshistorien om Lady in the Lake.

Hva er skumlere Haunting of Hill House eller Bly Manor?

Kritikere fant mye å elske i The Haunting of Bly Manor, men syntes ikke det var så skummelt. Fans av serien på Reddit var stort sett enige om at The Haunting of Hill House er den skumlere av de to sesongene. … Så, ifølge både fans og kritikere, ser det ut som Hill Houses hjemsøker livredde Bly Manor.

Er The Haunting of Bly Manor verdt å se?

Det er mange av dem! Bly Manor er fullpakket med overraskelser og hjemsøkende spøkelser. Akkurat som den første, vær forberedt på å søke etter skjulte spøkelser og ånder som gjemmer seg gjennom hele serien. … Alt i alt er Bly Manor veldig verdt å se og vil garantert bli en av de mest populære programmene på Netflix denne sesongen.

Anbefalt: