Logo no.boatexistence.com

Hvem eier Chrysler?

Innholdsfortegnelse:

Hvem eier Chrysler?
Hvem eier Chrysler?

Video: Hvem eier Chrysler?

Video: Hvem eier Chrysler?
Video: Кто Похитил Лорен Берк? Исчезновение девушки Раскрыто. 2024, Kan
Anonim

Chrysler er en av de "tre store" bilprodusentene i USA, med hovedkontor i Auburn Hills, Michigan. Det er det amerikanske datterselskapet til det nederlandske bilselskapet Stellantis.

Hvilke merker eier Chrysler?

Det store bilselskapet Fiat Chrysler Automobiles eier flere forskjellige bilmerker, inkludert Chrysler, Fiat, Dodge, Jeep, Maserati, Alfa Romeo og RAM.

Er Dodge og Chrysler det samme selskapet?

Chrysler og Dodge er begge merker som faller inn under Fiat Chrysler Automobiles (FCA)-paraplyen Og mens Dodge og RAM i hovedsak var ett og det samme tidligere, var Chrysler-modellen utvalget har hovedsakelig fokusert på familiebiler, som Pacifica, mens Dodge tilbyr SUV-er og ytelsesbiler.

Hvem samarbeider Chrysler med?

Det nye selskapet, Stellantis, vil huse merker som Jeep, Ram, Dodge, Maserati, Peugeot og Citroën. Med overveldende marginer godkjente aksjonærene i både Fiat Chrysler Automobiles og Peugeot-modergruppen PSA mandag morgen en fusjon på 58 milliarder dollar som skaper verdens fjerde største bilprodusent, Stellantis.

Hvem kjøpte ut Chrysler?

I 2014 hadde Fiat kjøpt 100 prosent av Chrysler, som ble et fullstendig datterselskap av den italienske bilprodusenten. Fiat Chrysler Automobiles ble dannet; Marchionne forble administrerende direktør for det tverratlantiske imperiet til han døde i 2018.

Anbefalt: