Logo no.boatexistence.com

Skal jeg bruke en lyddemper i krigssone?

Innholdsfortegnelse:

Skal jeg bruke en lyddemper i krigssone?
Skal jeg bruke en lyddemper i krigssone?

Video: Skal jeg bruke en lyddemper i krigssone?

Video: Skal jeg bruke en lyddemper i krigssone?
Video: At lave et køkken af ​​jorden! 4 dage i en dugout. Godt fiskeri. øre 2024, Kan
Anonim

Starting with Season 3 Reloaded the suppressor gir deg 100% munningsblits-skjuling, forbedrer ADS-hastigheten og kulehastigheten i tillegg til Sprint-to-Fire-tiden. Alle disse bonusene koster deg bare litt effektivt skadeområde, noe som egentlig ikke betyr så mye på SMG-er uansett.

Er en lyddemper nødvendig i krigssonen?

Å dempe skuddene dine er en stor fordel siden det ikke avslører posisjonen din på minikartet. Dessuten, bruk av den monolittiske lyddemperen øker rekkevidden din. Det er et must-tillegg på alle snikskyttere eller langtrekkende rifler, og mange toppspillere bruker det til og med på en MP7.

Reduserer lyddemper skadekrigssonen?

lyddemperen reduserer rekkevidden til pistolen, og reduserer dermed radiusen for skade på "nær rekkevidde ".

Hvorfor bruker folk undertrykkere i krigssone?

Scope glint, laser(hvis de bruker), snikskyttere er fortsatt lette å høre over lange avstander med demper på, og du får treffindikator slik at den forteller deg retning uansett. Selv rekkeviddeøkningen er ikke så mye, kanskje 10 meter.

Trenger du monolittisk undertrykker i krigssonen?

Monolithic Suppressor gir overlegen lyddemping og økt rekkevidde Moderat vektøkning påvirker smidigheten. Monolithic Suppressor bytter ekstra rekkevidde for litt Aim Down Sight Speed & Aiming Gun Steadiness. Den passer godt sammen med noen lengre tønner for større rekkevidde samtidig som den legger til ste alth.

Anbefalt: